fbpx

Nieuwsbericht 1 24-Uurs Challenge Malle Piet

Hallo Sponsors van de Malle Piet,

Namens Crew Malle Piet, Stichting Vaarkracht en de Maarten van der Weijden Foundation dank voor de toezegging om onze Challenge van 20 oktober te sponsoren.Rakkenkaart

Wat een fantastisch resultaat hebben we tot nu toe bereikt…! Maar liefst 60 sponsors hebben zich binnen een week opgegeven….! Dit geeft ons enorm veel energie en we gaan nu plankgas voor 100 sponsors.

De 24-Uurs Challenge die we gaan zeilen is aan strikte regels gebonden. Hoe we dat gaan en moeten doen ligt vast in het 24-uurs regelement. Hoewel het nu eigenlijk een zeiltocht is, blijft het doel om zoveel mogelijk zeemijlen te maken in 24 uur. Let wel; de 150 zeemijl die wij in 24 uur hopen te zeilen is gebaseerd op een gemiddelde van iets meer dan 6 knopen per uur, 24 uur achtereen….dat is een stevige uitdaging dus Crew Malle Piet moet echt aan de bak. 

We hebben inmiddels ook wat vragen over de sponsering ontvangen. Ter verduidelijking: We vragen minimaal 5 eurocent per gezeilde zeemijl, wat neer komt op € 7,50 als wij slagen in ons gestelde doel van 150 zeemijl. Er zijn ook sponsoren die een vast bedrag toezeggen. Uiteindelijk is het aan de sponsor zelf om het bedrag over te maken naar een van de genoemde doelen. We vragen je je aan te melden en een reactie in de textbox achter te laten, zodat wij jullie zaterdag 20 oktober kunnen vertellen hoeveel zeemijl we hebben gezeild zodat je het te storten bedrag kan bepalen. 

Over de doelen kunnen we vrij simpel zijn. We selecteerden twee organisaties die gerelateerd zijn aan water/zeilen en de ziekte kanker. We kwamen al snel uit bij de Stichting Vaarkracht en de Maarten van der Weijden foundation. Vaarkracht is een prachtige organisatie die (ex) kanker patiënten een zorgeloze dag op het water wil geven. Dat betekend dat zeilers en anderen watersporters belangeloos een dag met een patiënt gaat varen om even uit de misère te zijn. De Malle Piet doet hier ook aan mee en het zijn fantastische ervaringen. De Maarten van der Weijden Foundation spreekt inmiddels voor zich en gaat voor fondswerving voor kankeronderzoek. Wij vinden dat we voor onze Challenge twee mooie doelen hebben gekozen waaruit de sponsor kan Wedstrijd nummerkiezen.

Komende tijd hopen we nog meer sponsors te mogen verwelkomen. Wij houden jullie allemaal op de hoogte van onze vorderingen en andere Challenge relevante zaken.

Nogmaals dank; Crew Malle Piet: Paul, Alwin & Jan

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties