fbpx

Havenmeesters Enkhuizen Ambassadeur Challenge Malle Piet

 

Vanaf 8 t/m 21 oktober zijn de havenmeesters van Haven Enkhuizen Ambassadeur van de 24-uurs Challenge vMalle Piet. Met het Ambassadeurschap steunen de havenmeester de Challenge die de Malle Piet aangaat om donaties te werven voor Vaarkracht en de Maarten vd Weijden Foundation.

Net als de ander havenmeesters mag het eigenlijk geen keuze zijn maar omdat de havenmeesters van Haven Enkhuizen al jaren samenwerkt met Vaarkracht willen zij het Ambassadeurschap graag voor Vaarkracht gaan inzetten. Nu het vaarseizoen ten einde loopt gaan de schouders er nog één keer onder door de 24-Uurs Challenge van de Malle Piet te steunen.

Havenmeester Roland:

“Wat een verhaal en wat een uitdaging. Daar gaan onze schouders onder……!”

De havenmeesters gaan van 8 oktober het Ambassadeurschap invullen geven door met collecte, support en een bijdrage in het afduw programma op vrijdagavond 19 oktober om 19:00hr in de haven van Urk of aankomst op 20 oktober in Medemblik om 19:00 hr. Het kan zijn dat u als passant of ligplaatshouders de havenmeester tegenkomt om de challenge te steunen in welke vorm dan ook door donatie of sponsering van de Challenge of om aanwezig te zijn bij de ‘First Mile Salute‘ of ‘Last Mile Salute

 

Havenmeesters Haven Enkhuizen : Dank voor jullie steun en support….!

Crew Malle Piet