fbpx

Brandweer Korpsavond De Bilt

Op zaterdagavond 22 september worden er op de korpsavond van Gemeente De Bilt met de korpsen Groenekan, Maartensdijk, Westbroek, De Bilt en Bilthoven traditiegetrouw de diploma’s en certificaten uitgereikt maar ook brandweercollega’s met specifieke verdiensten in het zonnetje gezet. Altijd een bijzondere en leuke happening. 

We waren heel blij dat we ook daar aandacht mochten vragen voor onze 24-Uurs Challenge en de toch wel bijzondere ‘donatiepot’ gemaakt door de posten 111 & 112. 

Voor de Crew Malle Piet was het een bijzondere ervaring om een moment het podium te krijgen en het verhaal te vertellen. Niet eenvoudig en confronterend want hoe vertel je het verhaal in de wetenschap dat in het publiek mensen zijn die in het hetzelfde schuitje zitten. Het is het lot wat je niet winnen.

Wat helpt is mogen spreken over de 24-uurs Challenge die we aangaan en donaties die we daarmee willen ‘verdienen’ om zo de twee stichtingen  verder te helpen. Het helpt als je kunt spreken over je eigen manier om mee te “knokken’ tegen deze sluipmoordenaar.

Het geeft voldoening dat de donatiepot stelselmatig werd bediend en brandweercollega’s een warm hart onder de riem steken. Je weet dan ook weer waarom je gelijk weer bij de brandweer bent omdat het meer is dan alleen samen het brandje blussen.

Collega’s bedankt !

 

 

Klik voor vergroting

 

Klik voor vergroting

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x