fbpx

Nieuwsbericht 3 24-Uurs Challenge Malle Piet

 

 

Namens Crew Malle Piet, Stichting Vaarkracht en de Maarten van der Weijden Foundation danken wij wederom iedereen die via onze site heeft aangegeven de Challenge van 20 oktober te sponsoren of te steunen.

 

Tussenstand:

 • Aantal sponsors: 150
 • Sponsorbedragen: 3.600€

 

 

New goal, New target: 150 Mijl = 200 sponsors

De komende week gaat de bemanning van ‘Malle Piet’ er weer volop tegenaan om voor 20 oktober een totaal sponsorbedrag van €5.000,- te realiseren.
Ook hier geldt: we kunnen het niet alleen.

Dus help ons door berichten te delen en te verspreiden via social media.

150 Mijl  = 200 Sponsors

Om deze 50 sponsors te vinden kunnen we ook uw hulp gebruiken.

 

 

‘150 Mile Malle Piet Award’

Wat de afgelopen weken echt hielp was de ‘Malle Piet Donatiepot’, gemaakt door post 111 en 122 Brandweer Bilthoven. Door de ‘Malle Piet Donatiepot’ af te duwen heeft deze de afgelopen weken een reis gemaakt en is bij lokale middenstand in de Bilt op toonbanken geplaatst.  

De donatiepot heeft intussen naam en faam verworven als de ‘150 Mile Malle Piet Award’.

Wil je je inzetten om support en donaties te werven voor de challenge? Met de ‘Malle Piet Donatiepot’ op de toonbank word je Ambassadeur van de dag!

Komende week gaat de ‘150MPA’ weer op reis en zal in menig winkel of restaurant te zien zijn.

 

 

Social Media

We zijn te vinden op diverse social media maar het beste kunt ons volgen op Facebook waar Malle Piet zijn eigen pagina heeft naast de website. T

 

Facebook Malle Piet

Toegevoegd zijn het Youtube kanaal waarop korte filmpjes worden geplaatst en LinkedIn voor bedrijven.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Van zeilers.. Door zeilers

In navolging van de Havenmeesters Urk hebben nog vijf IJsselmeer havens zich aangesloten en worden hiermee tot 20 Oktober Ambassadeur van de 24 Uur challenge Malle Piet. Deze havens steunen de 24uurs Challenge van de Malle Piet:

 1. Urk
 2. Medemblik
 3. Enkhuizen
 4. Volendam
 5. Makkum
 6. Lelystad

Vanaf 8 t/m 20 oktober zijn deze havenmeesters  Ambassadeur van de 24-uurs Challenge vande  Malle Piet. Met het Ambassadeurschap steunen de havenmeester de Challenge die de Malle Piet aangaat om donaties te werven voor Vaarkracht en de Maarten vd Weijden Foundation.

Havenmeesters:

“Wat een verhaal en wat een uitdaging. Daar gaan onze schouders onder……!”

De havenmeesters gaan van 8 oktober het Ambassadeurschap invullen geven door met collecte, support en een bijdrage in het afduw programma op vrijdagavond 19 oktober om 19:00hr in de haven van Urk of aankomst op 20 oktober in Medemblik om 19:00 hr

Het kan zijn dat u als passant of ligplaatshouders de havenmeester tegenkomt om de challenge te steunen. Dit kan dan door donatie of sponsering van de Challenge of om aanwezig te zijn bij de ‘First Mile Salute‘ of ‘Last Mile Salute‘.

 

 

Sponsoring bedrijven

In de afgelopen weken heeft ook een aantal bedrijven een flinke duit in het zakje gedaan!

 • VEOLIA
 • Capable 
 • Visietech
 • B/Aerospace
 • Heemstaete
 • Centurion Battery’s
 • JVDL Makelaardij

Dank voor jullie bijdrage !

 

 

Toast To Life

De Crew van de Malle Piet zal op 19 oktober om 24:00 een ‘Toast To Life’ uitbrengen. Ongeacht waar de Malle Piet op dat moment is zal de Malle Piet voor naasten en wie het betreft een toost uit brengen op het leven. Wij vragen onze volgers hetzelfde te doen en als daartoe de behoefte is de foto te plaatsen van het geheven glas. 

De plek waar u uw boodschap kunt plaatsen :  Klik Hier

 

 

Vertalingen; Spaans

Tot onze grote verrassing werd ons een Spaanse vertaling aangeboden van een aantal pagina’s. Fantastisch: Mariola dank voor de vertaling !!

Voor de Spaanse vertaling Klik Hier 

 

 

 

Nog even over de sponsoring

Op onze site www.mallepiet.com kun je een reactie plaatsen en aangeven op welke wijze gesponsord wordt. Dit kan via de link hoe word ik sponsor. Op zaterdag 20 oktober kunnen wij jullie dan een bericht sturen en vertellen hoeveel zeemijl we hebben gezeild. Hiermee kun je het te storten bedrag bepalen en overmaken onder vermelding van “24-uurs Challenge Malle Piet”. 

Direct doneren mag natuurlijk ook.

Direct doneren:

Ik sponsor …..(Donatieknop)

 

 

 

 

 

Ik sponsor …..

 

 

 

 

 

 

Rakkenplan

Vanaf vandaag vragen we iedereen om mee te denken over de meest optimale zeilroute die leid tot de 150 Mijl.

 

 

De 24-Uurs Challenge

De 24-uurs wedstrijd wordt georganiseerd door de vereniging van kustzeilers er werd dit jaar voor de 54e keer georganiseerd. Het is een ‘stevige tocht’ waarbij dit jaar bijvoorbeeld 345 boten zijn gestart om zoveel mogelijk mijlen te varen in 24 uur. 

 

Start & Finish Programma

Over het start- en finish programma kunnen we al wat meer zeggen. Stichting Vaarkracht verrast ons door uit te zwaaien en een First en Last mile Salute aan te bieden. Voor het complete overzicht Klik Hier. Hoe mooi! Dank aan Stichting Vaarkracht hiervoor.