fbpx

Toast To Life

Op 19 oktober 24:00 brengt Crew Malle Piet een ‘Toast To Life’ uit.

Ongeacht waar de Malle Piet zich bevindt op het Ijsselmeer zal de Crew Malle Piet op gepaste wijze het glas heffen. Met ‘gepaste wijze’ wordt bedoeld dat exact om 24:00 er getoast wordt op het leven en een ‘witte’ vuurpijl afgestoken. De witte vuurkogel symboliseert voor ons de intensiteit en schoonheid van het leven die, in sommige gevallen, oneerlijk te kort is.

Reden waarom we dit doen is dat Crew Malle Piet uiting geeft waarom zij deze challenge aangaan. Maar nog meer om de prachtige, mooie, intensieve, meeslepende reacties van mensen in de afgelopen weken die geraakt zijn door challenge of geïnspireerd door onze doelstellingen. Maar ook voor onze naasten waarvoor we uiteindelijk de challange zijn gestart. 

We zijn blij met de toestemming van de kustwacht en centrale meldpost ijsselmeer om dit te mogen doen en zal er voorafgaand via VHF1 een marifoonbericht uitgaan dat de ‘Toast To Life’ gaat plaatsvinden. We vragen zeilers en belangstellenden om uit te luisteren rond dat tijdstip op VHF 1 en hopen dat de kogel vanaf de havenplaatsen te zien zal zijn. 

We danken een sponsor die ons de fles voor toast heeft toegezonden en die fles gaan wij ook gebruiken. Nog meer voor het prachtige gedicht. Querida Mariola, muchas gracias, beso.

Crew Malle Piet nodig alle sponsors en geïnteresseerden uit om samen met Crew Malle Piet het glas te heffen om 19 oktober 24:00 en een foto van dat moment te plaatsen met #24uursmallepiet en plaats die op social media.

 

 

 

 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did.

So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor.

Catch the trade winds in your sails.

Explore

Dream

Discover

 

-Mark Twain

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilna Kreuger
Wilna Kreuger
5 jaren geleden

Heel veel succes!!!!
En het bedrag wordt gestort.
Super initiatief!

Ik maak het geld over ...
Ik maak het direct over
Selecteer uw bedrag
€ 15
J Koolstra
J Koolstra
5 jaren geleden

Ik spons jullie goede doel

Ik maak het geld over ...
Ik maak het direct over
Selecteer uw bedrag
€ 15
2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x