fbpx

Zes jachthavens nemen rol Ambassadeur Malle Piet

Binnen een week zijn zes havens bereid om voor Vaarkracht de rol als Ambassadeur op zich te nemen. Komende week steunen de havens de 24uur Challenge van de Malle Piet:

  1. Urk
  2. Medemblik
  3. Enkhuizen
  4. Volendam
  5. Makkum
  6. Lelystad

Vanaf 8 t/m 21 oktober zijn deze havenmeesters  Ambassadeur van de 24-uurs Challenge van Malle Piet. Met het Ambassadeurschap steunen de havenmeester de Challenge die de Malle Piet aangaat om donaties te werven voor Vaarkracht en de Maarten vd Weijden Foundation.

Net als de ander havenmeesters mag het eigenlijk geen keuze zijn maar omdat de havenmeesters al jaren samenwerken met Vaarkracht willen zij het Ambassadeurschap graag voor Vaarkracht gaan inzetten. Nu het vaarseizoen ten einde loopt gaan de schouders er nog één keer onder door de 24-Uurs Challenge van de Malle Piet te steunen.

Havenmeesters:

“Wat een verhaal en wat een uitdaging. Daar gaan onze schouders onder……!”

De havenmeesters gaan van 8 oktober het Ambassadeurschap invullen geven door met collecte, support en een bijdrage in het afduw programma op vrijdagavond 19 oktober om 19:00hr in de haven van Urk of aankomst op 20 oktober in Medemblik om 19:00 hr. Het kan zijn dat u als passant of ligplaatshouders de havenmeester tegenkomt om de challenge te steunen in welke vorm dan ook door donatie of sponsering van de Challenge of om aanwezig te zijn bij de ‘First Mile Salute‘ of ‘Last Mile Salute

 

Havenmeesters : Dank voor jullie steun en support….!

Crew Malle Piet

 

 

 

Voor meer informatie : 

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x